Over ons


De band " KEEP on ROCKING " is 13  jaar geleden opgericht door 4 mannen die in doorsnee tegen hun pensionering aan zaten ( toen ging men nog met 60 ) en niet achter de geraniums wilden gaan zitten.  

De opzet was hun jarenlange ervaring in het maken van muziek en deze om te zetten in muziek die voor iedereen goed in het gehoor ligt. Dat werden dus de hits uit de jaren 50, 60 en 70 met de bedoeling deze zo orgineel mogelijk uit te voeren. Van The Everly Brothers tot Bruce Springsteen, van Elvis Presley tot The Beatles, van Buddy Holly tot The Eagles en van The Shadows tot CCR en vele anderen.

Een soort Arbeidsvitaminen, maar dan Live !! Wat vooral belangrijk was en is, is dat het geluidsniveau dusdanig ingesteld is dat de bezoekers zich ook verstaanbaar kunnen maken tijdens het optreden. 

De Band " KEEP on ROCKING " bestaat uit de volgende muzikanten, op BAS gitaar Jan Bak, SOLOGITAAR Johan Kuiper, DRUMS Harry Tool en SLAGGITAAR Wim Geertman, Zingen doen ze allemaal !!!


Op wat voor en welke gelegenheden spelen wij!!!

Of het nu een haringparty, BBQ, huwelijksfeest / 25, 40 jaar,  of verjaardagsfeest, evenement, proeverij of gewoon gezellig in het restaurant / Café is, Keep on Rocking maakt er een geweldig muzikaal feest van waarin we u meenemen door muzikale hoogtepunten van de jaren 50, 60 en 70.

Met name op zondagmiddagen, maar uiteraard ook op zaterdagen weten wij de zalen vol te spelen. Het een ander heeft te maken met het feit dat er voor deze muzikale leeftijdsgroep bijna niets wordt georganiseerd.

 

 

Nieuws

Feed

05-12-2018, 20:17

Kees Winder

Tijdens ons optreden op zondag 4 november jl., in Café Welgelegen zijn we blij verrast door onze sponsor Kees Winder, die tevens een fan van het eerste uur is, met nieuwe overhemden. Bij deze, nogmaals bedankt...   Meer
 

 

 Verrassing feest op Konings dag Keep on Rocking 12,5 jaar

Op 27-04-2018 zijn we op Konings dag tijdens ons optreden bij de Grandcafe "de Viersprong" in Schoorl grandioos verrast door onze fans omdat de band, in deze samenstelling 12,5 bestaat, met een heerlijke taart. Maar we kregen nog meer cadeau's nl. een heerlijke " Keep on Rocking " taart en een professionele banner aangeboden door onze trouwe fans. 

En wat was het weer super gezellig en een volle bak .

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn